CoreBank
English

Novosti arhiva

Novosti arhiva

Novosti arhiva

Novosti arhiva

BANKSOFT International

Vlaška 79 /5
10 000 Zagreb
EU-Croatia

 
 

tel.: +385 1 4664 666

kontakt@banksoft.eu
sales@banksoft.eu

Banksoft u 2005. godini

Banksoft u svoju 11. godinu poslovanja kreće s «jakim vjetrom u leđa», zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda i profesionalnosti kod pružanja usluga, koje su rezultirale novim klijentima i novim poslovnim aranžmanima.

Neprestano radeći na podizanju kvalitete svojih proizvoda i usluga namijenjenih modernom bankarstvu, došli smo u priliku da možemo s zadovoljstvom objaviti da je još jedna velika inozemna banka koja djeluje na hrvatskom tržištu postala naš partner, riječ je o HVB - Splitskoj banci.

Nadamo se da dogovoreni poslovi s HVB-Splitskom bankom predstavljaju tek uvod u čvrstu poslovnu suradnju s ovom renomiranom bankarskom kućom i korak prema ostvarenju jednog od naših zadanih ciljeva - uspostavi poslovne suradnje s velikim europskim bankama koje djeluju u regiji.

U bliskom periodu očekujemo i novog korisnika našeg BSA - Bankarskog Sustava Aplikacija te značajnije širenje na tržišta susjednih država.

Sve ove aktivnosti dočekujemo nikad spremniji, zahvaljujući pravovremenim reagiranjima uprave Banksoft-a u smislu kadrovskog jačanja firme. 
Naš tim smo na vrijeme ojačali kako iskusnim stručnjacima koji su znanje stekli radeći u bankarstvu, tako i mladim snagama koje će svojim svježim idejama, energijom i željom za stjecanjem novih znanja zasigurno doprinijeti snazi Banksoft-a.

Slatinska banka
Istarska kreditna banka
Splitska banka
Jadranska banka
Kreditna banka Zagreb
Veneto banka
2012 World Finance Technology Award
Bosna Bank International
BKS Bank
Millikart
Croatia bank
Credo banka
Obrtničko štedna banka
Universal Capital Bank
Pasha Bank